Subscribe Twitter

dinsdag 12 juli 2016

Stofzuigen 2.0 (i.m.)

Zelfs de meest vervelende huishoudelijke klusjes worden steeds gemakkelijker gemaakt. Zo ook stofzuigen: dankzij robotstofzuigers en modellen zonder zak of snoer ben je steeds sneller klaar met dit lastige klusje. Hoe gemakkelijk je het maakt kies je helemaal zelf.
Stofzuigerzakken en omvallende stofzuigers

Ben je altijd net door je stofzuigerzakken heen als je wilt gaan stofzuigen, dan kun je ook een stofzuiger kopen die geen stofzuigerzakken gebruikt. Je kunt dit apparaat gemakkelijk om de paar weken legen boven de prullenbak. Zo kost stofzuigen je al een stuk minder moeite, maar je kunt ook kiezen voor een handig model (zonder zak) dat vanzelf weer rechtop staat wanneer hij op zijn kant terecht komt. Ook rolt dit apparaat heel soepel om obstakels heen dankzij een bol als basis. Handig als je veel meubels in huis hebt waar de stofzuiger elke keer weer achter blijft hangen en omrolt.

Onhandige snoeren en robotstofzuigers
Een draadloze stofzuiger kun je opladen, waarna je alle lastige plekjes in huis bereikt. Zonder dat je van stopcontact hoeft te wisselen of moeite hebt het apparaat op te tillen voor de hogere plekken. Een robotstofzuiger gaat nog een stapje verder: dit is een draadloos rond model dat zich vanzelf door de kamer voortbeweegt. Heb je geen tijd om zelf te stofzuigen, dan is dit een ideale vervanger voor je oude apparaat. Er zijn zelfs robotstofzuigers die na het schoonmaken van alle vloeren in je huis, vanzelf weer terugkeren naar hun laadstation. Als een goed afgericht hondje dat ook nog je vloeren schoon achterlaat.

Sinds het tijdperk stofzuiger 2.0 is er dus keuze genoeg wanneer je geen tijd hebt voor, of zin in, lastige huishoudelijke klusjes. Of je nu met stofzuigerzakken of snoeren in je kamer worstelt, of het liever helemaal aan een ander over zou laten.

1 reacties:

Leonoor zei

Stofzuigen 3.0 met een robotje en 4.0 dan met een Centraal systeem, wat overigens echt ideaal is! de robotjes ben ik ook niet zo over te spreken..

Een reactie posten