Subscribe Twitter

vrijdag 15 juli 2016

Een kopje voor jezelf of een kan koffie

Elk moment van de dag verdient z’n eigen koffie, en iedereen heeft daarbij zijn persoonlijke voorkeur. De SENSEO Switch van Philips maakt dat nu mogelijk. Met het eerste 2-in-1 SENSEO koffiezetapparaat kunnen consumenten met een druk op de knop kiezen of ze een pot filterkoffie voor een groter gezelschap willen zetten of slechts één kopje voor zichzelf. Dat kan met één van de vele koffiepads uit het uitgebreide assortiment kwaliteitskoffie van SENSEO, de meest gedronken ‘single serve’ (éénkops) koffie in Nederland.

Een uitgebreid ontbijt met het gezin op zondagmorgen, vrienden op de koffie, een kopje na het werk om te ontspannen of een kopje tussendoor omdat het lekker is – met het nieuwe koffiezetapparaat van Philips hebben consumenten de vrijheid om te kiezen wat voor soort koffie ze willen en hoe ze die willen zetten, met keuze uit het assortiment van veertien unieke SENSEO melanges dat in de supermarkt verkrijgbaar is. Maar of het nu een kopje of een kan is – de innovatieve DualBrew-technologie zorgt ervoor dat de koffie altijd perfect wordt gezet, met de juiste druk en de goede hoeveelheid water.

Wanneer je ervoor kiest om een heerlijke kan filterkoffie te zetten, zorgt de SENSEO Switch ervoor dat het water zodanig door het filter druppelt dat de aroma’s het best tot hun recht komen. De koffie krijgt die authentieke koffiesmaak en het aroma verspreid zich door het hele huis. Met het waterreservoir van één liter kan zonder bijvullen tot wel zeven kopjes koffie worden gezet, en de koffie blijft langer warm dankzij de roestvrijstalen thermoskan.

Maar ook wanneer je slechts één of twee kopjes koffie wilt zetten, biedt het assortiment SENSEO pads een verbazingwekkend uitgebreide selectie koffiesmaken om te ontdekken. Na een simpele druk op de knop is de koffie binnen een minuut klaar, met die heerlijke crema laag die het bewijs is van de SENSEO kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een klassieke koffie, een variant met vers opgeschuimde melk, of verrast wilt worden door een nieuwe smaak – het rijke aroma van vijftig gebrande en fijngemalen koffiebonen in iedere SENSEO pad zorgt telkens weer voor een klein avontuur.

De SENSEO Switch, verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en rood, is vanaf augustus 2016 verkrijgbaar in Nederland voor een consumentenadviesprijs van 109,99 euro. De SENSEO  Original lijn, bestaande uit 7 varianten, is verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten voor een consumentenadviesprijs van 3,89 euro voor 36 pads.

0 reacties:

Een reactie posten