Subscribe Twitter

dinsdag 7 juni 2016

Waarop letten bij aanschaf stofzuiger? (i.m.)

Er is een ruime keus in verschillende stofzuigers. Zo kunnen we deze grofweg verdelen in de stofzuiger met zak en de stofzuiger met stofresevoir. In dit laatste geval is het niet nodig om stofzuigerzakken aan te schaffen en zeker op lange termijn scheelt dat aanzienlijk. Een stofzuigerzak kost gemiddeld 3 euro voor een merk- en ongeveer de helft voor de merkloze variant. Deze stofzuigers zijn vaak krachtiger dan de zakloze exemplaren, alhoewel dit verschil steeds kleiner wordt. Hygiƫne speelt ook een rol. Het legen van het stofreservoir brengt een hoop stof met zich mee, terwijl het ledigen van de stofzuiger met zak een snel en stofvrij klusje is. Ook maakt de stofzuiger zonder zak meer lawaai. Belangrijk is om al deze punten in overweging te nemen.

Soorten stofzuigers
De meest voorkomende stofzuiger is de sledestofzuiger. Dit model komt in bijna alle huishoudens voor. De steelstofzuiger wordt vooral in de professionele schoonmaak gebruikt. Maar ook bij particulieren treffen we deze aan. Deze zijn snoerloos en daardoor handig in gebruik. De robotstofzuiger wint steeds meer aan populariteit. Hiermee hoef je zelf niet thuis te blijven om je huis toch stofvrij te krijgen. Het programma is instelbaar en de sensor zorgt ervoor dat de stofzuiger objecten ontwijkt. Dit type zuiger is ideaal voor iedereen met een druk leven. De kruimelzuiger of kruimeldief is een klein stofzuigertje dat ideaal is voor gebruik in de keuken en rondom de eettafel. Op een snelle manier worden kruimels opgezogen, zonder dat de grote stofzuiger uit de kast gehaald hoeft te worden.

Merken stofzuigers en de keuze hierin
Wanneer je goed rondkijkt zie je dat er veel bekende en minder bekende merken stofzuigers worden aangeboden. Merken als Bosch, Siemens, Philips en AEG gaan aan niemand voorbij. Welk merk je kiest is een persoonlijke keus. Belangrijk is om ook naar de zuigkracht te kijken. Een groot gezin of een gezin met huisdieren heeft meer aan een stofzuiger met een hoge zuigkracht. Dit wordt bij stofzuigers vaak in wattage aangegeven. Vergelijken is een goede manier om de juiste stofzuiger te kopen. Bij Stofzuiger-voordeel.nlhttps://www.stofzuiger-voordeel.nl/ vind je voldoende vergelijkingsmateriaal en informatie over welke stofzuiger voor jou het meest geschikt is.

0 reacties:

Een reactie posten