Subscribe Twitter

woensdag 29 juni 2016

Voor elke tuin het juiste tuinhuis (i.m.)

Klein of groot, een tuinhuisje is een luxe waar nog maar weinig mensen zonder kunnen. Als een verlengde van het huis, een ideale mogelijkheid om een opgeruimd huis te creëren of een schuur met een bijzonder aantrekkelijke uitstraling, met een tuinhuis kun je werkelijk alle kanten op.

Voor elke tuin het juiste tuinhuis
Tuinhuizen zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende ontwerpen met een moderne of juist knus authentieke uitstraling. Van lekker compact, ideaal als directe aansluiting op het huis tot heel groot en bijna geschikt als een aparte woonruimte. Door deze keuze is het mogelijk om het design van de woning, de tuin en het tuinhuis geheel op elkaar af te stemmen.

Hou je van een beetje een landelijke omgeving en is dit terug te zien in je woning(inrichting)? Kies dan voor een klein knus tuinhuisje dat je nog gezelliger maakt met heel wat bloembakken met bloeiende planten en natuurlijk een heleboel accessoires die je smaak onderstrepen. Heb je liever een moderne uitstraling, ook dan zul je gegarandeerd slagen in het vinden van het juiste tuinhuis.

Een multifunctioneel tuinhuis
Vervulde een tuinhuis vroeger vooral de rol van een schuur, tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of een tuinhuis kan hiervoor gebruikt worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een atelier in eigen tuin of een privé sauna, waar je naar hartenlust kunt ontspannen. Zelfs als extra speelkamer voor de kinderen kan een tuinhuis gebruikt worden. Wil je optimaal gebruik maken van het huisje in je tuin? Neem dan een model met afdak, zodat je ook buiten kunt vertoeven als het weer het af laat weten.

Vierkant, rechthoekig of vijfhoekig model
Van een standaard vierkant model met puntdak tot een opvallend vijfhoekig model bij Blokhut stunter zijn eenvoudige tot bijzonder luxe tuinhuizen te vinden. Voorzien van een plat dak of juist een dak in driehoek model, met veel of juist weinig ramen en een glazen of houten deur het standaard model tuinhuis bestaat al lang niet meer. En dankzij de toevoeging van allerlei accessoires geef je er een persoonlijke touch aan, zodat je volop kunt genieten van de welverdiende luxe van een tuinhuis.

0 reacties:

Een reactie posten