Subscribe Twitter

dinsdag 10 november 2015

Ja-Nee sticker voor de koelkast

Bewaar je eieren het beste in of buiten de koelkast? En tomaten, druiven en broccoli? Daarover bestaat nog weleens verwarring onder consumenten. Om voedsel langer goed te houden, heeft het Voedingscentrum de Ja-Nee Koelkaststicker ontwikkeld: een ‘reminder’ voor de juiste bewaarplek van 12 veelgebruikte producten. De 1.2 miljoen stickers zijn vanaf vandaag in heel Nederland gratis verkrijgbaar in 1.300 filialen van vijf landelijke supermarktketens.

De Ja-Nee Koelkaststicker, een variant op de bekende Ja-Nee Reclamesticker, is ontworpen om te plakken op de groentelade in de koelkast of op de koelkastdeur. Met de Ja-Nee Koelkaststicker kunnen consumenten bij het opbergen van hun boodschappen eenvoudig zien waar zij hun groente, fruit en eieren het beste kunnen bewaren. Door producten op de juiste manier te bewaren, blijven ze langer goed en zijn ze langer te gebruiken.

De Ja-Nee Koelkaststickers zijn vanaf 9 november gratis af te halen op de groente- en fruitafdeling in supermarkten van Jumbo, Dekamarkt, Dirk, Plus en Coop. De sticker is ook verkrijgbaar via de webshop van het Voedingscentrum.
 

0 reacties:

Een reactie posten