Subscribe Twitter

maandag 19 oktober 2015

Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf

De Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf vinden plaats op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 oktober 2015. De Britse actrice Jennifer Saunders, allias ‘Eddy’ uit tv-serie Absolutely Fabulous, is dit jaar de ster in de reclamecampagne.

Robert Bohemen, directeur Marketing van de Bijenkorf: “De aankondiging dat wij volgend jaar geen Drie Dwaze Dagen zullen organiseren, maakt deze 32e editie extra bijzonder. Wij realiseren ons dat veel fans van de Drie Dwaze Dagen het jammer vinden en het was dan ook geen gemakkelijk besluit. De Dwaze Dagen werden direct vanaf de start in 1984 omarmd door een groot publiek. En dat is zo gebleven, waarbij de laatste jaren 2 miljoen klanten zich verspreiden over de webshop en de filialen. Het besluit om te gaan vernieuwen is genomen vanuit onze visie dat wij onze klanten bij ieder bezoek willen verrassen en inspireren. Daarbij zal service, winkelbeleving en onderscheidende merken altijd het uitgangspunt zijn. Als retailer blijven wij innoveren met nieuwe concepten om zo onze fans steeds weer te inspireren.”

De Drie Dwaze Dagen starten woensdag 21 oktober 2015 om 08.00 uur in de filialen en op deBijenkorf.nl. Elke dag komt er nieuw dwaas aanbod bij, dat is al decennialang het concept, uiteraard kunnen klanten nu ook 24/7 winkelen.

Net als vorig jaar hebben Privilege Card Members een streepje voor. Zij kunnen gebruik maken van een pre-shopping night op 20 oktober voor het aanbod van de eerste dag.

Klanten kunnen zich oriĆ«nteren op het aanbod met digitale boekjes die te zien zijn via de Bijenkorf App en deBijenkorf.nl. Afgelopen jaar werden de boekjes al zo’n 7 miljoen keer online bekeken. Daarom is er dit keer voor gekozen om gedrukte boekjes achterwege te laten.

Het assortiment dat speciaal voor de Drie Dwaze Dagen is ingekocht, bevat weer vele mooie merken tegen Dwaze Prijzen. Ook zijn er weer ‘Dwaze’ artikelen als een professionele drone en een e-scooter. Nieuw is het aantal merken dat gedurende de Drie Dwaze Dagen aantrekkelijk korting bieden op hun reguliere assortiment, zoals 20% op Michael Kors, Karen Millen, Ted Baker, Gaastra, Cos en All Saints.

Nieuw is ook het aanbod sportkleding: van ski tot trainingsoutfits. Sportmerken die voor het eerst in het assortiment zijn opgenomen zijn onder andere Under Armour, Armani EA7, Asics en Peak Performance. Ook zijn er dwaas geprijsde sportapparaten als een waterrower roeiapparaat, Technogym loopband en Fab bokshandschoenen.

In de reclame voor dit jaar bereidt de Britse actrice Jennifer Saunders, ofwel Eddy in de tv-serie Absolutely Fabulous, zich sportief voor. Op humoristische wijze zorgt ze ervoor in topconditie te zijn voor de Drie Dwaze Dagen. Vanaf 13 oktober zal de commercial worden uitgezonden. De Drie Dwaze Dagen hebben zich altijd gekenmerkt door opvallende en vaak prijswinnende campagnes. Zoals vorig jaar toen college actrice Joanna Lumley, alias Patsy uit dezelfde tv-serie, de honneurs waarnam. Deze campagne werd bekroond met diverse prijzen.

0 reacties:

Een reactie posten