Subscribe Twitter

vrijdag 18 september 2015

Campagne OntdekBio van start

Biologisch: je kunt er niet meer omheen. Op steeds meer plaatsen in Nederland zijn steeds meer biologische producten verkrijgbaar. In de reguliere supermarkt, in de biologische supermarkt en in de speciaalzaak.

De biologische maaltijdboxen, bio-groentetassen, biologische markten en winkels bij de biologische boer zijn niet meer weg te denken. Hét moment om iedereen de mogelijkheid te geven biologisch te ontdekken. Tijdens de Bio10daagse 2015 van 17 tot en met 26 september.

Bionext, initiatiefnemer van de Bio10daagse, verwacht dat de groep consumenten die af en toe een biologisch product in het winkelwagentje legt in de komende jaren alleen maar groter zal worden. Vrijwel alles is biologisch verkrijgbaar. Biologische producten zijn goed herkenbaar aan het Europees biologisch keurmerk.

Tijdens de Bio10daagse wordt de consument dagelijks meegenomen in het ontdekken van de breedte van het biologisch assortiment door smakelijke aanbiedingen in de (biologische) supermarkt, uitleg over biologisch in de speciaalzaak, een bio mini-magazine, open dagen bij de biologische boer en radio-spots op Q-music. Daarnaast is de insteek om het verhaal achter biologisch te vertellen aan de consument. Dat biologisch meer inhoudt dan onbespoten fruit en groente. Biologische boeren richten zich bijvoorbeeld ook op dierenwelzijn door meer buitenruimte voor de dieren te creëren. Hierdoor hebben de dieren een ontspannen leven. 

0 reacties:

Een reactie posten