Subscribe Twitter

donderdag 4 september 2014

Panasonic lanceert scheerapparaten en trimmers

Panasonic  heeft twee nieuwe series scheerapparaten en trimmers aangekondigd. De ES-RT-serie (RT87, 67, 47 en 37) is de nieuwste reeks scheerapparaten van Panasonic met een 3-blade scheersysteem voor een glad en snel resultaat. Naast de scheerapparaten bieden de trimmers van de
ER-GB80, 70 en 60 reeks optimaal comfort voor het nauwkeurig modelleren van uw baard of kapsel. Diverse bladen helpen u bij het creëren van uw gekozen stijl.

Het 3-blade scheersysteem van de ES-RT-serie verdeelt de druk over het gezicht tijdens het scheren voor een zachter resultaat en minimale huidirritatie. Elk nanogepolijst blad is ingesteld op een hoek van 30˚ en werkt in perfecte combinatie met de Panasonic optil- en afsnijmesjes.

Het volledige assortiment scheerapparaten van Panasonic is voorzien van een roestvrij stalen Trimmer Blade met een scherpe hoek van 45° die dicht op de huid en nauwkeurig scheert. Dus of u nu een dikke baard met stugge haren in model wilt brengen of uw perfect getrimde baard mooi in vorm en model wilt krijgen, de Trimmer Blade zorgt voor de gewenste precisie en optimale prestaties.

De ES-RT47 beschikt over een extra opzetkam die naadloos op de trimmer kan worden geschoven voor extra controle. Zo is deze perfect voor stoppels met een specifieke lengte of het voorscheren van een lange baard.

Het ES-RT87 scheerapparaat is uitgerust met een volautomatisch, compact reinigingsstation met een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel voor betere hygiëne en efficiëntie. Wanneer het scheerapparaat in de houder wordt gezet, wordt het gereinigd, vrijgemaakt van baardhaar, gesteriliseerd en opgeladen met één druk op de knop.

De shavers en trimmers zijn beschikbaar vanaf december 2014 

0 reacties:

Een reactie posten