Subscribe Twitter

dinsdag 6 mei 2014

App voor moeders

Nutricia brengt een handige, gepersonaliseerde app op de markt voor zwangere vrouwen en jonge ouders. Deze app geeft de aanstaande en kersverse ouders via smartphone of tablet allerlei informatie en advies over de zwangerschap en de groei en voeding van hun baby en dreumes. Ook heeft de app een uitgebreide selectie van kinderliedjes, waaronder de nieuwe kinderliedjes van zangeres Do. Voorafgaand aan de lancering testten ruim 15.000 gebruikers de app.

Nutricia wil met haar app ‘Nutricia voor jou’ zwangere vrouwen en jonge ouders in alle fases ondersteunen, op elk moment van de dag. Op basis van een persoonlijk profiel geeft de app relevante informatie en tips. Zo geeft de zwangerschapskalender informatie over de ontwikkeling en groei van de foetus en heeft de app tips over bijvoorbeeld voeding voor de aanstaande moeder en zwangerschapsmisselijkheid.

Het eenvoudig bij te houden voedingsschema kan handig en gemakkelijk worden gedeeld met partner, opa, oma of oppas, als die de zorg overneemt. Verder biedt de app de mogelijkheid een groeicurve bij te houden, babykwaaltjes te herkennen en muziek af te spelen. Zijn er dan toch nog vragen? Dan kunnen de ouders 24 uur per dag rechtstreeks vanuit de app contact opnemen met de voedingsdeskundigen van Nutricia.

0 reacties:

Een reactie posten