Subscribe Twitter

woensdag 19 maart 2014

Handigste koelkast: Food ShowCase

Je staat met de koelkastdeur open en het duurt even voordat je gevonden hebt wat je zoekt. Met de nieuwe ShowCase koelkast van Samsung gebeurt dat niet meer. De ShowCase koelkast is hiervoor slim ingedeeld met een ShowCase en InnerCase sectie. De eerste geeft makkelijk toegang tot vaak gebruikte producten, de tweede tot minder vaak gebruikte. De ShowCase koelkast is de nieuwste aanvulling op de ‘Smart Space’ koelkasten die Samsung eerder dit jaar introduceerde. Met de Smart Space oplossingen zoals een uitschuifplateau is alles heel overzichtelijk en vind je direct wat je nodig hebt.
De ShowCase sectie heeft een eigen deur. Je opent die en pakt wat je nodig hebt, terwijl de eigenlijke koelkastdeur gesloten is. Zo blijft de gekoelde lucht in de koeling en bespaar je energie. Naast de ShowCase voor de regelmatig gebruikte producten, heeft de koelkast een InnerCase. Hier worden voedselproducten zoals groente, fruit en vlees bewaard.
In de Samsung ShowCase koelkast is de ruimtevergrotende Space Max-isolatietechniek toegepast. Hierdoor zijn de wanden van de koelkast dunner, waardoor de binnenruimte groter is terwijl de buitenafmetingen gelijk blijven. Er is daardoor nog meer ruimte in de koelkast.
Verder wordt in de meeste koelkasten hetzelfde koelsysteem gebruikt voor de vriezer en de koelruimte. Het Twin Cooling Plus System zorgt voor aparte luchtstromen vanuit de koeling en de vriezer, wat optimale temperatuurcontrole in beide secties oplevert. Gevolg: fruit blijft langer vers, diepvries blijft beter diepgevroren.0 reacties:

Een reactie posten