Subscribe Twitter

dinsdag 30 juli 2013

Marlies Dekkers bij wehkamp.nl

Vanaf vandaag is de collectie van Marlies Dekkers online verkrijgbaar bij wehkamp.nl. Het online warenhuis start met zo'n 30 items en zal de collectie in het najaar verder uitbreiden. Hiermee voegt wehkamp.nl een merk met grote nationale en internationale bekendheid toe aan haar assortiment.
De eigentijdse vrouw is op zoek naar stijlvolle lingerie met een perfecte pasvorm. Marlies Dekkers combineert dit met luxe in haar ontwerpen en spreekt hiermee een brede doelgroep aan. "Wij onderzoeken continue de wensen en behoeften van onze klanten en streven ernaar om deze te vertalen naar een actueel en eigenzinnig aanbod.
Marlies Dekkers ontwerpt vanuit een duidelijke filosofie. Al haar ontwerpen zijn geïnspireerd door haar eigen visie op het leven en hebben als belangrijkste uitgangspunt dat vrouwen zich sterk moeten voelen in lingerie: 'Dare to be'. Zij ziet het vrouwelijk lichaam als haar canvas; met het bekende spel van lijnen in haar ontwerpen worden delen van het vrouwelijke lichaam geaccentueerd. Onderkleding mag op deze manier als bovenkleding worden gezien.

0 reacties:

Een reactie posten