Subscribe Twitter

vrijdag 3 mei 2013

Veelzijdig koken met Panasonic

Panasonic kondigt de introductie aan van een nieuwe compacte combimagnetron, de NN-DF383B, die vanaf mei 2013 in Europa beschikbaar zal zijn. Het nieuwe model heeft een inhoud van 23 liter en biedt een breed scala aan kookopties. De nieuwe magnetron is voorzien van een groot aantal innovatieve functies en is daarnaast gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.
De NN-DF383B van Panasonic is een magnetron zonder draaiplateau. Hierdoor ontstaat er niet alleen een groter kookoppervlak, maar passen er ook schalen in allerlei vormen in de oven. Een oven zonder draaiplateau, dat steeds verwijderd moet worden, is veel gemakkelijker schoon te maken. Voor extra gemak is de binnenkant van het nieuwe model voorzien van een zwarte fluorcoating, die voorkomt dat aangebrand en gemorst voedsel gaat vastzitten.
De NN-DF383B heeft verschillende kookstanden. Er is dus een oplossing voor elke kookbehoefte. De Gelijktijdige Combinatie-kookstand combineert microgolven met grillen voor een indrukwekkend snel resultaat, zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit. Met de combinatiestand kost het maar 15 minuten om 600 g kip te bereiden, in plaats van 25 minuten met een gewone magnetron*. Bovendien bespaart de NN-DF383B dankzij de efficiƫnte Inverter-technologie niet alleen tijd en ruimte, maar ook energie en geld.
Tevens is het mogelijk om met de dubbele (boven en onder) verwarming de magnetron tot wel 220 °C te verwarmen, zodat hetzelfde resultaat kan worden bereikt als met een gewone oven: ideaal voor het bakken van een cake of het braden van grotere stukken vlees.
Deze compacte magnetron is slechts 483 mm x 396 mm x 310 mm groot en heeft een gestroomlijnde, hedendaagse uitstraling met een uniek half gespiegeld design. Daarnaast heeft de NN-DF383B een naar beneden openklappende deur, die er niet alleen fantastisch uitziet maar ook de mogelijkheid biedt om er warme schalen op te plaatsen, net als bij een gewone oven. Te koop vanaf 259 euro.

0 reacties:

Een reactie posten