Subscribe Twitter

maandag 1 oktober 2012

Premium Herfstbok weer verkrijgbaar

Grolsch Premium Herfstbok is vanaf maandag 1 oktober weer volop verkrijgbaar in alle supermarkten, slijterijen en in de Grolsch horeca. Nieuw dit jaar is Grolsch Premium Herfstbok in 50cl blik. En ook voor horecagasten heeft Grolsch de komende maanden een extra verrassing: een nieuw eigentijds Herfstbokglas. Als marktleider in het bokbiersegment doet Grolsch er op deze manier alles aan om heel Nederland volop te laten genieten van de Herfst.
Uit recent onderzoek komt naar voren dat steeds meer liefhebbers van de donkere speciaalbieren de voorkeur geven aan bier in blik. Zij kiezen voor het gebruiksgemak dat blik met zich meebrengt. Om in te spelen op de behoefte van deze bierliefhebbers introduceert Grolsch deze herfst Grolsch Premium Herfstbok in blikken van 50cl. De blikken worden per stuk verkocht tegen een consumenten adviesprijs van 1,40 euro per blik. De blikken zijn net als de 30cl flesjes de eerste week van oktober, bij aanvang van het Herfstbokseizoen, verkrijgbaar.
Grolsch besteedt dit jaar ook in de horeca veel aandacht aan Grolsch Herfstbok. Het bierglas is daarbij essentieel voor de bierbeleving. Gasten vinden het prettig om goed getapt bier te drinken uit een glas dat past bij hun favoriete merk. Het nieuwe Grolsch Herfstbokglas is eigentijdser, robuuster en toegankelijker dan zijn voorganger. Bij aanvang van het Herfstbokseizoen zal Grolsch de glazen actief omruilen, zodat iedere horecaondernemer de nieuwe glazen kan inzetten.
De introductie van Grolsch Herfstbok gaat net als andere jaren uiteraard samen met bokbierfestivals in verschillende steden. Zo zijn er bokbierfestivals in onder meer de geboortestad van Grolsch, Groenlo, in Hengelo, Deventer, Zwolle, Kampen en Zutphen. Traditioneel zullen de eerste fusten met paard en wagen worden uitgereden langs diverse supermarkten en horecagelegenheden.

0 reacties:

Een reactie posten