Subscribe Twitter

donderdag 15 december 2011

Push-up beha van HEMA

Met een groot aantal abri posters door heel Nederland toont HEMA deze week het mooie effect van haar nieuwste mega push-up beha. Met in de hoofdrol het mannelijke topmodel Andrej Pejic: één van de meest spraakmakende internationale modellen van dit moment. Niet alleen vrouwen krijgen er met de nieuwe mega push-up beha ruim twee cupmaten bij, zelfs een man krijgt met de beha een indrukwekkend decolleté. Andrej schittert met zijn androgyne uiterlijk in zowel mannelijke als vrouwelijke campagnes voor de grootste modehuizen ter wereld. HEMA is het eerste Nederlandse bedrijf dat met het topmodel in zee gaat.
Opmerkelijk is dat HEMA in deze campagne haar nieuwste mega push-up beha met een man onder de aandacht brengt. Andrej Pejic (20) is in de internationale modewereld een rijzende ster en wordt door de modewereld op handen gedragen. Vanaf dinsdag 13 december duiken in heel Nederland posters van hem op gekleed in diverse jurkjes van HEMA met een fraai decolleté.
Met deze nieuwe mega push-up beha krijgen vrouwen er zonder moeite twee cupmaten bij. Dat betekent dat je van 'helemaal niets' naar een mooie B-cup kunt gaan. Wie kan dit beter bewijzen dan een man? En niet zomaar een man. Andrej laat perfect zien waarom de mega push-up beha de must-have van dit seizoen is.
De mega push up beha is verkrijgbaar in de kleuren zwart, champagne en roze. De beha heeft een perfecte pasvorm, is onzichtbaar onder de kleding en heeft verstelbare beha bandjes. De mega push up beha is verkrijgbaar in de maten 75/80 A, 75/85 B,C en D.

0 reacties:

Een reactie posten