Subscribe Twitter

woensdag 2 november 2011

Scholtès introduceert nieuwe gaskookplaat

Scholtès introduceert een nieuwe hoogwaardige gaskookplaat: de TG 755 P (IX) GH G. Deze innovatieve gaskookplaat is een revolutie in het koken op gas. Zo zijn de volledig vlakke branders op een roestvrijstalen plaat een lust voor het oog. De Planar-technologie zorgt er daarnaast voor dat de kooktijd te reduceren is met twintig procent ten opzichte van traditionele of drieringsbranders. Hierdoor is 22 procent minder gas nodig voor hetzelfde kookresultaat
Echte liefhebbers van koken op het hoogste niveau zullen zich direct aangesproken voelen door de professionaliteit en techniek van de nieuwe Scholtès-gaskookplaat, stelt de fabrikant. Zo hebben de vijf gasbranders die zijn verwerkt in het superstrakke design, elk een vermogen van maar liefst drie kilowatt. De Planar-technologie zorgt voor een gelijke hitteverdeling via een verticale vlam onder de pan. Dit maakt de gaskookplaat zeer energiezuinig en tijdsefficiënt. Dit wonder van de kookkunst zorgt voor perfectie in de keuken.
De gaskookplaat is het resultaat van het jarenlang perfectioneren van het design door Scholtès. De vijf gasbranders zijn zeer vlak ingebouwd op de volledig roestvrijstalen plaat. Elke brander heeft een gietijzeren pandrager voor volledige stabiliteit, welke pan er ook op staat. Daarnaast bestaan de branders uit één stuk, waardoor ze eenvoudig zijn af te wassen, ook in de vaatwasmachine. De strakke knoppen aan de voorzijde bieden de grootst mogelijke veiligheid en ergonomie.
De Scholtès TG 755 P (IX) GH G is 75 centimeter breed en biedt vijf gasbranders met nieuwe Planar-technologie en knopbediening aan de voorzijde. Daarnaast beschikt de gaskookplaat over thermokoppelbeveiliging voor de vlam op alle branders en een geïntegreerde voorontsteking in de knoppen. De gaskookplaat is vanaf januari 2012 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.199 euro.

0 reacties:

Een reactie posten