Subscribe Twitter

vrijdag 18 november 2011

Sanitairwinkel.nl blijft groeien

Rorix, het bedrijf achter Sanitairwinkel.nl, is het op één na snelst groeiende bedrijf van Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Vorig jaar mocht het bedrijf zich FD Gouden Gazelle 2011 noemen, dit jaar heeft sanitairwinkel.nl de tweede plaats bereikt. Om dit heuglijke feit te vieren, krijgen klanten 5% extra korting op het complete assortiment van sanitairwinkel.nl.
Rorix is met sanitairwinkel.nl succesvol in de (online) verkoop van producten voor badkamer en toilet. De procentuele groei berekend over de jaren 2008 – 2010 bedraagt 454%. Het hybride verkoopmodel, de combinatie van webwinkel en fysieke showroom, slaat ongekend goed aan, zoals uit de verkoopcijfers blijkt. Sanitairwinkel.nl is daarom afgelopen zomer naar een nieuwe, grotere en moderne showroom in Rosmalen verhuisd.
‘Ondanks de crisis komen mensen nog steeds naar onze winkels. Op internet en in de showrooms in Rosmalen en Kalmthout zien wij een stijgend bezoekersaantal’, zegt mede-eigenaar Rob van Laarhoven. ‘Consumenten gebruiken Internet om zich te oriënteren en om kleinere spullen aan te schaffen. Grotere en duurdere artikelen worden meestal in de showrooms gekocht. Daarom hebben wij in Rosmalen geïnvesteerd in de fysieke winkel. Artikelen komen zo beter tot hun recht. We hebben een heel groot magazijn bij de showroom, waardoor we nog meer producten nog sneller kunnen leveren.’

0 reacties:

Een reactie posten