Subscribe Twitter

woensdag 30 maart 2011

Veilig tuinieren met elektrisch gereedschap met Designcord holster

Elektrisch gereedschap maakt het tuinieren gemakkelijker, maar het brengt ook gevaren en ongemakken met zich mee. Daarom introduceert Designcord een veiligheidsholster met verlengsnoer voor het werken met elektrische tuingereedschap. Wie met de elektrische snoeischaar aan het werk gaat sluit de stekker aan op het waterproof verlengsnoer met een lengte van 20 meter. Dankzij het holster fixeert het snoer van een snoeischaar veilig en comfortabel op de schouder, waardoor het snoer niet meer in de weg kan hangen.
Designcord ontwikkelde het holster vanuit de gedachte dat tuinieren ontspannend en veilig moet zijn. De snoeren van elektrische apparaten bleken een grote sta-in-de-weg te zijn tijdens het werken in de tuin, zowel qua gemak als veiligheid. Het holster is een 2-in-1 oplossing die voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is die voorzichtig met zijn (groene) vingers wil omgaan.
Designcord is een jong Nederlands bedrijf dat alledaagse producten onder de loep neemt en het vervolgens 're-designed' om het praktischer en gebruiksvriendelijker te maken. In 2010 introduceerde het bedrijf de Designcord haspel met automatisch oprolsysteem. Zeker 98% van de ontwikkeling en productie vindt in huis plaats.

0 reacties:

Een reactie posten