Subscribe Twitter

donderdag 17 maart 2011

Susan Smit schrijft tandenpoetsverhalen

Vanaf deze week ligt een nieuw verhaal van schrijfster Susan Smit in supermarkt en drogisterij. Speciaal voor Parodontax schreef zij een meeslepend 'poetsverhaal' om Nederland twee weken te laten wennen aan de bijzondere smaak van de tandpasta. De 28 spannende hoofdstukken bieden poetsers, gedurende 14 dagen, een aangename afleiding. Om het poetsen extra aangenaam te maken leest Susan Smit het verhaal zelf voor, gratis te beluisteren door te bellen met het nummer 0800-2828141.
"Ik heb mijn best gedaan om het verhaal spannend te maken. De 28 hoofdstukken moeten zo veel nieuwsgierigheid oproepen dat je na iedere poetsbeurt weer verder wil, met het verhaal en dus ook met poetsen", aldus Susan Smit. Poetsverhalen is een verhaal over Febe, een Nederlandse juriste die werkzaam is in de juridische wereld in New York. Ze wordt door advocatenbureaus ingehuurd om getuigen en verdachten voor te bereiden op een geloofwaardig optreden in de rechtbank.
Het eerste hoofdstuk is, vanaf 15 maart tot en met eind mei, gratis verkrijgbaar bij een 45 ml probeertube Parodontax (consumentenadviesprijs 1,99 euro bij Kruidvat, Etos, C1000 en Albert Heijn).

0 reacties:

Een reactie posten