Subscribe Twitter

donderdag 10 februari 2011

Grolsch stopt met thuistapsysteem Cheersch

Met ingang van 21 maart 2011 stopt Grolsch met haar thuistapsysteem Cheersch. De markt van het thuistappen in Nederland staat behoorlijk onder druk en Grolsch ziet onvoldoende toekomstperspectief voor Cheersch om verder te investeren in het uitbouwen van dit product. Het volume van Cheersch is de afgelopen periode helaas onder de maat gebleken en ook de verwachte groei blijft uit. Dit maakt het voor Grolsch onvoldoende interessant om door te gaan met Cheersch.
In tegenstelling tot het perspectief van drie jaar geleden, laten de cijfers van de laatste twee jaar een sterke daling in het thuistapsegment zien. Dit is uiteraard ook van invloed op Cheersch. De resultaten van het thuistapsysteem blijven achter en Grolsch heeft daarom de keuze gemaakt te stoppen met Cheersch. Voor de liefhebbers van thuistappen blijft de Grolsch Perfect Draft als thuistapsysteem verkrijgbaar.
Rob Snel, Managing Director bij Grolsch: "Cheersch is echt een vernieuwend concept en daar zijn we nog steeds trots op. Maar het heeft helaas niet gebracht wat we ervan hadden gehoopt. Met de introductie van dit thuistapsysteem heeft Grolsch lef en ondernemerschap getoond. Daarbij moet je soms accepteren dat bepaalde initiatieven niet lukken. Hoe moeilijk het ook is om het besluit te nemen er daadwerkelijk een punt achter te zetten."

0 reacties:

Een reactie posten