Subscribe Twitter

donderdag 6 januari 2011

Samenwerking Kaldi en Philips

Kaldi koffie & thee en Philips Saeco gaan een samenwerking aan. Daarmee zet Kaldi een belangrijke stap op koffiegebied, zo laat het bedrijf weten. Klanten kunnen namelijk vanaf 1 januari 2011 bij Kaldi terecht voor de toplijn espressomachines van deze producent.
Philips nam het Italiaanse Saeco in 2009 over en heeft daarmee haar positie op het gebied van koffie extra uitgebreid. “In iedere Kaldi komen straks vier Philips Saeco machines te staan die ook allemaal ter plekke getest kunnen worden”, vertelt directeur Hans Tietema vol trots.
De intensieve samenwerking met Philips biedt Kaldi tal van mogelijkheden.“We hebben onze klanten nu nog meer te bieden. Enkele Kaldi winkels zijn dit jaar al begonnen met de verkoop en de reacties zijn zeer positief.” Philips Saeco staat bekend om haar elegante en strakke design. Ook Kaldi vindt de uitstraling die past bij het genieten van een kop koffie belangrijk. “Juist daarom denk ik dat deze combinatie goed kan werken. De nieuwe generatie apparaten van Philips Saeco heeft een luxe uitstraling. Een geweldige aanvulling op onze producten”, vertelt Tietema.

0 reacties:

Een reactie posten