Subscribe Twitter

woensdag 8 december 2010

Wehkamp.nl introduceert nieuwe topmerken voor groeiend woonsegment

Wehkamp.nl voegt collecties van aantal topmerken toe aan de afdeling 'Wonen' van het online warenhuis. Met de merken Lifestyle, VTWonen, Woood, Pols Potten en Fair Trade Original krijgt de consument nu nog meer keuze binnen het steeds groter groeiende woonsegment op wehkamp.nl.  Wehkamp.nl heeft inmiddels ruim 58 jaar ervaring met het verkopen van meubels en woonaccessoires. "De afdeling 'Wonen' in ons online warenhuis is voor ons een zeer stabiele factor. De laatste maanden zien we de vraag naar meubels en woonaccessoires toenemen. De eenvoud van het online bestellen speelt hierbij een grote rol.  Dat je dit bovendien kunt doen bij een betrouwbaar adres, is denk ik uniek in de woonmarkt in Nederland. Daarnaast willen we onze klanten meer en meer blijven inspireren. Voor ons een reden om een aantal topmerken toe te voegen aan onze collectie.", aldus Erwin van Cooth van wehkamp.nl.
LifeStyle is een toonaangevend merk in de Home Living branche op het gebied van Home Living, Decoration, Furniture, Personal Care & Fashion. Alle artikelen worden met zorg geselecteerd en vaak ambachtelijk gemaakt. Van handgeweven stoffen tot strak vormgegeven verlichting. Het assortiment bestaat uit een Basis- en een Seizoenscollectie. De Basiscollectie vormt de fundering. De Seizoenscollectie bevat artikelen die de laatste trends volgen in de woonbranche, deze zijn kenmerkend per seizoen, maar blijven verrassend en spannend.
Vietnamese designmanden van Piet Hein Eek, serviesgoed met Thaise motieven of een laptoptas van recycled rubber: de producten van Fair Trade Original dragen bij aan de ontwikkeling van de mensen die ze maken. De herkenbare, eigentijdse collectie schept werkgelegenheid waardoor de welvaart van de mensen zelf Ć©n hun omgeving stijgt.      

0 reacties:

Een reactie posten