Subscribe Twitter

donderdag 28 oktober 2010

Nieuwe scheerapparaten van Panasonic

Panasonic brengt een nieuwe serie shavers op de markt die voorzien zijn van een scheersysteem met 4 bladen. Het gaat om twee modellen in de RF-serie, de ES-RF31 en de ES-RF41.
Beide shavers hebben, in tegenstelling tot de meeste andere, vier in plaats van drie bladen. Dit biedt een aantal voordelen. Een systeem met 4 bladen scheert sneller en gladder dan met 3 bladen. Door de speciale folie worden zelfs stevig vastzittende haartjes snel en pijnloos verwijderd. Het 4-bladen systeem heeft een beter contact met de huid waardoor zelfs moeilijk te bereiken delen, zoals de kin, eenvoudig glad geschoren kunnen worden. Bovendien wordt door toevoeging van een vierde scheerblad het scheeroppervlak vergroot, waardoor het contact met de huid beter wordt verdeeld, met als resultaat minder kans op irritaties.
Beide shavers hebben een Wet/Dry functie, waarmee het gemak van elektrisch scheren gecombineerd wordt met het comfort en resultaat van nat scheren. De arc-vormige scheerkop is voorzien van een hypo-allergeen roestvrijstalen folie en 30 ° nano-edge binnenbladen die ervoor zorgen dat men hygiĆ«nisch en glad kan scheren.
Beide shavers zijn verder draadloos te gebruiken. Indien de accu volledig is opgeladen, kan de shaver tot zelfs 65 minuten worden gebruikt. Handig voor op reis. 
De shaver ES-RF31 is vanaf heden leverbaar en kost € 119,95 de  ES-RF41 wordt vanaf februari 2011 leverbaar en zal € 139,95 gaan kosten.

0 reacties:

Een reactie posten