Subscribe Twitter

vrijdag 17 september 2010

Stoomoven van Sharp

Sharp introduceerde een zeer veelzijdige stoomoven tijdens haar jaarlijkse dealershow in Amsterdam. Deze 3-in-1 stoomoven is een intelligente combinatie van een stoomoven, grill en magnetron. De AX-1100 is verkrijgbaar in twee kleurvarianten, zilver en rood. De oven maakt gebruik van 100% pure stoom om maaltijden te bereiden. Met deze hoogwaardige allrounder kook je in een handomdraai een gezonde maaltijd met de pure smaak van gestoomd voedsel.
Als authentieke stoomkoker genereert de Steamwave van Sharp 100% pure stoom zonder hulp van magnetronenergie – op deze manier worden alle voordelen van het stomen behouden. Gebruikers beschikken bij het stomen over twee stoomstanden (hoog en laag), zodat zelfs zeer delicate etenswaren zonder verlies van de goede eigenschappen kunnen worden gestoomd. Dankzij het ingebouwde verwijderbare waterreservoir is er geen externe watertoevoer nodig, waardoor de Steamwave altijd flexibel in het gebruik is.
De innovatieve Sharp stoomoven maakt het leven eenvoudiger en voldoet aan alle eisen van de moderne keuken. Met een stoomgenerator van 860 watt, een magnetronvermogen van 900 watt en een infraroodgrill van 1050 watt is de Steamwave klaar voor elke uitdaging. De royale roestvrijstalen oven van 27 liter  kan zowel afzonderlijke maaltijden als complete menu’s op twee niveaus bereiden. Naast de 15 voorgeprogrammeerde stoominstellingen en 3 instellingen voor stomen/ontdooien beschikt de oven over aanvullende automatische programma’s voor het ontdooien en grillen van verschillende etenswaren.

0 reacties:

Een reactie posten